Fälgar

För dig & din bil

Special-

Fälgar

Specialfälgar AB grundades av tre målmedvetna unga män 1993.Under dessa år har vi hunnit etablera oss som en av de största leverantörerna av stål- och lättmetallfälgar i landet med en omsättning på ungefär 220.000 fälgar om året! De ursprungliga tre har utökats fortlöpande och idag är vi 28 personer. Vi har en lång erfarenhet och ett brett utbud där vi kan erbjuda märken som Nitro Wheels, Advanti Racing, ATS, Breyton, Ballistic, Team Dynamics, BM Wheels, Image, CSP och beställningssortimenten från TSW och OZ.

Läs mer

Rautamo

Wheel fashion

Välj kvalitet, välj Rautamo. I produkt, i bemötande, i utförande och i uppföljning strävar vi efter att överträffa oss själva och framförallt att överträffa våra kunders förväntningar.
Allt sedan starten i Sverige, augusti 2006 har vi jobbat mot det målet. I sann småländsk anda har vi steg för steg kommit att bli en aktör att räkna med. Våra återförsäljare finns idag i Finland, Norge, Danmark, Sverige och i de baltiska staterna. Under 2016 öppnade vi vårt nya logistikcenter med kapacitet att växa än mer.

Läs mer

Övriga

Märken

Vårt fälgutbud täcker i stort sett all bilar i Sverige. Vi har möjlighet att få hem de flesta fälgarna på marknaden. Vi erbjuder allt från prisvärda praktiska fälgar till prestanda- och designfälgar.
Om ni har sett en fälg ni är intresserad av, hör av er så försöker vi hitta den eller få fram en liknande fälg.

Kontakta oss

Boka tid

Online

Boka här